ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΙΑΣΠΟΡΑ ΨΕΥΔΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΥΚΕΩΝ ΣΤΟ MEGA «ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ»

 


 Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ 30, Τ.Κ. 50132, ΚΟΖΑΝΗ, ΕΛΛΑΣ

ΤΗΛ: 2461302561, EMAIL: esy.pd.dytikismakedonias@gmail.com

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ώρα μηδέν, σήμανε για τον κόσμο της δημοσιογραφίας και κυρίως, για τους δημοσιογράφους της εκπομπής «ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ», στο κανάλι του mega, οι οποίοι, αφενός έδειξαν την άγνοια τους για τον Πολιτικό Φορέα Ελλήνων Συνέλευσις , αφετέρου συμφώνησαν κι αποδέχτηκαν τις ψευδείς δηλώσεις  του Δημάρχου Συκεών χωρίς ίχνος αμφιβολίας γι΄αυτές.

Ώρα μηδέν, σήμανε και για το Δήμαρχο Συκεών, ο οποίος με ολοφάνερη εμπάθεια ταύτισε την «Τοπική Επιτροπή Συνδιαχειριστών Αυτοχθόνων Ιθαγενών» με την Ελλήνων Συνέλευσις που ουδεμία σχέση υπάρχει μεταξύ τους και ουδεμία συνεργασία.

Είναι το λιγότερο ντροπή, για  τόσο ενεργούς δημοσιογράφους, οι οποίοι θέλουν να  ενημερώνουν τους Έλληνες πολίτες για τα καθέκαστα, να μην έχουν στοιχειώδεις γνώσεις για τον αναγνωρισμένο κι εγκεκριμένο από τον Άρειο Πάγο με Αρ. Πρωτ. 6199/04-09-2015 Πολιτικό Φορέα, ο οποίος συμμετείχε και στην τελευταία εκλογική διαδικασία.

Η αντικειμενικότητα και η διάθεση έρευνας που οφείλουν να χαρακτηρίζουν τη δημοσιογραφία, ώστε να παρουσιάζονται ΜΟΝΟΝ αλήθειες με αποδείξεις και στοιχεία, αφανίζονται μπροστά στα ψεύδη που ειπώθηκαν στην  εν λόγω εκπομπή.

 

             Κι επειδή οφείλουμε ως ενεργοί πολίτες να αποκαταστήσουμε την Αλήθεια αναφέρουμε πως σύμφωνα με το καταστατικό της :

Σκοπός της Ελλήνων Συνέλευσις είναι η ένωση όλων των Ελλήνων απανταχού της Γαίας για να αποτελέσουν τον πυρήνα επαναφοράς της πραγματικής Δημοκρατίας.

http://e-sy.gr/wp-content/uploads/w-katastatiko-esy.pdf 

 

               Οι Προγραμματικές Δηλώσεις του Πολιτικού Φορέα χαρακτηρίζονται από τις Αξίες και Αρχές των Ελλάνιων Πρωτοκόλλων, από την Ισότητα και το Σεβασμό προς όλους, χωρίς να γίνεται κανένας διαχωρισμός και καμία διάκριση σε κανέναν Έλληνα πολίτη.

https://drive.google.com/file/d/1T2AFgr-K-nd2t0Fvqh0M9txX1ZjE5VH0/view

                Και για να καλυφθούν τα κενά γνώσεων των δημοσιογράφων αλλά και των Δημάρχων, παραθέτουμε την Ιδρυτική Διακήρυξη για να γνωρίσουν άπαντες τους λόγους που δημιουργήθηκε η Ελλήνων Συνέλευσις. https://drive.google.com/file/d/1Ytk4NhEIVt7vD_Tx9GTZJ8d65NAur7jl/view

 

ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΣΤΑ ΨΕΥΔΗ ΤΗΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΕ ΣΤΟ MEGA ΚΑΙ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΝΑ ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΔΗΜΟΣΙΑ ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΗΝ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΜΑΥΡΩΣΑΝ.

 

ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΥΠΟΥ Κ.Π.Δ.ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΚΑΡΑΝΙΚΟΥ

 

Δεν υπάρχουν σχόλια